Over Hugo

Hi,

Ik ben Hugo Berends

Ik woon in Zutphen, ben getrouwd met Sofie en heb een zoon Stef. Ik werk al meer dan 25 jaar in de financiële dienstverlening en ben een zoals ze dat in de bank – en verzekeringswereld noemen, een financieel planner. 

Hierbij is het belangrijk dat je de mensen, die je een financieel advies geeft kent, en weet waarom ze bepaalde dingen doen en willen realiseren.

Financien in Zutphen - Hugo Berends

Na de financiële crisis in 2008  was er voor de meeste klanten van de grootbanken en verzekeraars geen tijd en geld meer om voldoende tijd met de klant door te brengen, zodat hij of zij financieel een goede keuze kan maken. Dat resulteert tot op de dag van vandaag in product verkoop, vastlegging, indekking van claims en dikke boekwerken die voor de meeste mensen niet gemakkelijk te lezen zijn. 

Daarom doe ik het anders.

Wij spreken vooraf af wat de doelstelling is en zorgen dat we dat bereiken.

Ik geef aan in hoeveel tijd je dit kunt bereiken en we gaan samen zorgen dat deze doelstelling gerealiseerd wordt. Mijn passie is om mensen te helpen, in dit geval financieel. Wij zoeken hierbij samen naar een passende oplossing, die voor jou betaalbaar is en die bij je wensen en uitgangspunten past.

Ik wil graag dat wij er beiden een goed gevoel bij hebben. Anders start ik niet met het traject en jij ook niet.  

Jij staat hierbij centraal, ik zorg voor je financiële rust en bespaar je veel tijd.

Mijn ervaring

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. Ik ben volledig gecertificeerd en specialist op het gebied van de privé financiën van de ondernemer of DGA. In 1992 heb ik mij studie HEAO in Arnhem met succes afgerond. Daarna heb ik onder andere ervaring in advisering opgedaan bij Centraal Beheer en Reaal Verzekering.

Van 1998 tot 2014 was ik werkzaam bij de Rabobank.  
In 2014 ben ik volledig zelfstandig geworden en geef ik vanuit mijn eigen bedrijf onafhankelijke financiële adviezen aan particulieren en ondernemers.

Gecertificeerd financieel planner in Zutphen