Ondernemers

Financieel advies voor ondernemers
in Zutphen en omgeving

Vraag jij je als ondernemer wel eens af:

  • Laat ik ergens geld liggen?
  • Hoe kan ervoor zorgen dat de administratie minder tijd kost?
  • Vergeet ik belangrijke dingen die ik nog moet regelen? 
  • Wat is er geregeld voor mij bij overlijden?
  • Wat krijg ik straks aan pensioen?
  • Wat krijg ik als ik arbeidsongeschikt word? Wat is er geregeld?

Hoe groter je bedrijf wordt, hoe omvangrijker je boekhouding en administratie. Je krijgt te maken met allerlei regeltjes van de Belastingdienst, grotere risico’s en cashflows en je moet meer financiële plannen maken. Dit lijkt allemaal heel ingewikkeld. Je kunt het gevoel hebben dat je minder controle en overzicht hebt over de cijfers.


Hoe fijn is het dan als je weer inzicht in je cijfers en je boekhouding krijgt, weet je hoe je de juiste financiële keuzes maakt en hoe je meer winst overhoudt aan het eind van de maand?

Neemt je gevoel van onrust en chaos toe? Tijd om eens een financieel adviseur in de arm te nemen die samen met jou een plan voor de toekomst maakt en orde op zaken stelt.


Doordat ik ondernemer ben en daarnaast specialist in de financiële mogelijkheden van de ondernemer ben ik de aangewezen persoon om je van financieel advies te voorzien.

Heb je geen zicht op je pensioen of de situatie bij arbeidsongeschiktheid?
Ik kan zorgen dat dit snel en helder inzichtelijk wordt. Ik zoek samen met jou naar de best passende oplossing.

Heb je moeite met je financiële administratie? Wellicht zijn er handelingen die je wilt uitbesteden, bijvoorbeeld het factureren, het nabellen van onbetaalde facturen. Wij kunnen samen kijken hoe we deze klussen voor je uit handen kunnen nemen.

Krijg je geen vat op je inkomsten en uitgaven? Ik kan snel de geldstromen structureren. Zo kun je soms wel honderden euro’s besparen per maand.

Is er iets geregeld bij een eventueel overlijden? Zijn er testamenten gemaakt? Staat hierin genoemd hoe je het geregeld zou willen hebben? Ik kan je hierin begeleiden. Samen kijken we wat je wensen zijn en we zorgen dat het notarieel geregeld wordt.

Heb je geen inzicht, geen geduld of een andere reden, waarom je niet met je eigen financiën wilt bezig zijn?

Aanbod financieel advies voor ondernemers in Zutphen en omgeving

Ik werk in Zutphen en omgeving. Wil je online afspreken? Dat kan ook, dan maakt het niet uit waar je woont.

1. Hulp bij pensioen voor ondernemers

Pensioen en het inkomen bij overlijden hebben niet altijd voldoende aandacht bij ondernemers. Als ondernemer heb je hier geen tijd voor, geen zin in of je denkt: ik regel dat nog wel een keer. Met een eenvoudige praktische financiële planning geef ik inzicht in wat er is opgebouwd en welke oplossingen er voor jou zijn.
Alle financiële instrumenten komen hierbij aan bod, zoals lijfrente, hypotheken, kapitaalverzekeringen en onroerend goed. Je krijgt praktisch financieel inzicht.
Ik verkoop geen producten, maar ik heb wel inzicht in goede oplossingen. Samen zorgen wij ervoor dat er een oplossing komt die altijd gekoppeld is aan de doelen die jij jezelf stelt als ondernemer of als gezin.

Kosten €999,- (exclusief BTW).

2. Hulp bij beleggen voor ondernemers

Is het nu handig om privé te beleggen of toch in de BV? Wat zijn de voor- en nadelen van beide keuzes? Welke risico's loop jij in jouw specifieke situatie? Zijn er alternatieven voor beleggen? Dit pakket bestaat uit 1 intake en 2 gesprekken. Je krijgt volledig onafhankelijk advies over de voor- en nadelen van beleggen en we maken samen een plan van aanpak. Ook begeleid ik je bij het aangaan van beleggingen.
Optioneel, maar aan te bevelen: jaarlijks monitoren of de doelstelling wordt behaald. 

Kosten: €499,- exclusief BTW

3. Arbeidsongeschiktheid ZZP'er

Heb jij paraat wat er gebeurt bij arbeidsongeschiktheid en wat je zou er tegen zou kunnen doen? Ik ben volledig onafhankelijk en verkoop geen producten. Wel kijken we samen wat er is geregeld en hoe je deze onzekerheid eventueel kunt oplossen. 

Kosten: €750,- exclusief BTW

4. Financiële problemen werknemers

Heeft een van je personeelsleden een financieel probleem en kost je dat tijd en aandacht? Is er al een loonbeslag gelegd of een lening verstrekt?

Ik ga met je werknemer in gesprek en zorg ervoor dat de financiële huishouding van hem of haar weer gezond wordt. Jij betaalt mij en ik regel het verder met je werknemer.

Kosten: €750,- exclusief BTW

5. Problemen met huurders

Dit is een pakket voor woningbouwcoöperaties.  Heeft u problemen met huurders die niet betalen? Ik bied een traject aan waarbij ik kijk naar de financiële huishouding van de altijd-laat-betaler.

Kosten voor de woningbouwvereniging: € 499,- exclusief BTW.

Vraag nu een gratis intakegesprek aan voor financieel advies in Zutphen en omgeving

0 of 350
 1. Hulp bij pensioen
2. Hulp bij beleggen
3. Arbeidsongeschiktheid
4. Financiële problemen
5. Problemen met huurders
6. Weet ik nog niet / anders